Faʻaloina PVC / VINYL COATED

E lafoina taʻavale i le fale gaosi lelei a le tamaloa o loʻu tama e faʻamaʻa tuʻufaʻatasi. Lenei falegaosi faʻapitoa i le vinyl ufiufi uma ituaiga o uaea mesh, e aofia ai mesh faʻaaogaina i le fausiaina o ula ula. Lenei o se maualuga maualuga, mafiafia ma maopoopo fetuutuunai o UV togafitia Black PVC o loʻo fusifusia faʻatasi i le uaea mesh. O le ufiufi e matua fusia faʻatasi lea e teteʻe solo. E le mafai ona faigofie ona valu ese ma se atigilima. Ma o le a le tafiesea faigofie.

O le oloa maeʻa e muamua lelei i itu uma. O le olaga fuafuaina e faigata ona valoia. O le siosiomaga tulaga i le ea, palapala ma timuga ei ai le aafiaga i luga o le umi o le taimi fencing mea o le a tumau. O nei tulaga e matua fesuisuiaʻi lava mai le tasi itu o le atunuʻu i le isi.

O le iloa o mea na gaosia e le fale o loʻu tama o loʻo faʻapitoa i le faia o le PVC mo le 15 tausaga e mafai ai ona e mautinoa o lenei oloa o le maualuga maualuga avanoa lea. O le faʻaopoopoina faʻatonutonuina ma le lafoina atu aofia ai i le siitiaina o le mea mai le tasi falegaosi i le isi o le a le faʻaopopoina i le tau i le taimi o le puʻupuʻu mamao. Ae o le lelei ma le tumau o loʻo i ai i soʻo se taʻavale ma talanoa mo ia.

news


Taimi Post: Tes-29-2020